Tilbud

Børn & Sociale Medier

DKK199.00 DKK75.00

Børn & Sociale Medier – guide til forældre med børn på sociale medier

Med Børn & Sociale medier får du ikke kun konkrete værktøjer til både at forstå og reagere, når det kommer til børn og sociale medier, du får også viden og indsigt i deres online-liv såvel som i de tekniske muligheder, der findes. I et mix af cases, viden, gode råd og citater fra børn og unge selv.

Offentlige institutioner som bruger EAN, kan gøre det her.

 

Varekategori:

Beskrivelse

Køb bogen og bliv klædt på til at guide og sætte rammer for sociale medier

Hvem ved mest om sociale medier – børn eller forældre?

Hvis du spørger børn og unge, svarer de, at de selvfølgelig ved mest. I hvert fald når det kommer til teknikken. Men spørgsmålet er, om de også ved mest, når det kommer til at kunne gebærde sig digitalt. Når det for eksempel handler om tone, billeder, mobning og kontakt med fremmede? Her har de brug for at blive hjulpet. Men det kræver, at vi som forældre og voksne ved lidt om de sociale medier.

Bogen er en guide til forældre (og skoler) med børn på sociale medier.

Den behandler kort og godt det, du skal vide – både hvad angår teknik og adfærd – om sociale medier og børn fra første klik til færden på sociale medier. Bogen bygger på forfatterens egne oplevelser med sine børn, indgående kendskab til sociale medier samt interviews med over 100 børn og unge. Læs mere om emner som:

  • Overvejelser og dilemmaer
  • De mest populære sociale medier
  • Mobning på sociale medier
  • Din digitale Profil og registrering
  • Tillid og adfærd
  • Selfies og nøgenbilleder
  • Pædofile, krænkere og risikoadfærd
  • Nærvær, selvværd

Alle temaer behandles i et mix af gode råd, viden og cases og bogen klæder dig på til samtaler, viden og ikke mindst beslutninger om sociale medier.

Bogen er skrevet af forfatter og journalist, Lykke Møller Kristensen, der som uddannelseschef og kommunikationsrådgiver har arbejdet indgående med sociale medier i 8 år og samtidig har haft oplevelser med egne børn tæt på – oplevelser der var en øjenåbner omkring, hvor lidt vi ved om vores børn og unges færden på sociale medier.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Børn & Sociale Medier”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu